Apie mus     Regionai     Partnerystė     Karjera     Kontaktai  

Check Out My Flash Movie...(Enable Javascript to See It)

  Greita paieška
Veiksmas:        Objekto tipas:  
Vietovė:       
Parduodamas sklypas

Miestas: Rumšiškės
Kaina: 212500 Lt
Projektas perkeltas į naują, daug greitesnį serverį. Nuo šiol mūsų duomenų baze naudotis bus dar patogiau!  
Agentūra "Infra"



Dirba regionuose:
  • Vilnius
  • Adresas: Gedimino 47-1, VILNIUS
    Telefonas: 8 5 2498880, 8 5 2496463, 8-699 95828
    El.paštas: infra@takas.lt
    Tinklapis: http://www.infra.lt
    Apie agentūrą: Uždaroji akcinė bendrovė "INFRA" įsteigta 1992 m. Nuo 1995 m. ir iki šiol įmonė teikia tarpininkavimo paslaugas fiziniams ir juridiniams asmenims, įsigyjant, perleidžiant ir nuomojant nekilnojamąjį turtą. Šioje srityje mūsų bendrovė bendradarbiauja su Lietuvoje veikiančiomis statybos ir investicinėmis įmonėmis UAB "Šiaulių banko turto fondas", UAB "SKIRNUVA", UAB "Namų statyba", UAB "Alsva", UAB "Šiaulių titanas", gyvenamųjų namų statybos bendrijomis. Šios įmonės pasinaudojo mūsų rinkos tyrimais ir projektiniais pasiūlymais, jų objektai sėkmingai realizuoti.

    Per visą laikotarpį bendrovės darbuotojai dirbo vieningai daug dėmesio skirdami kvalifikacijos kėlimui ir klientų aptarnavimui. Mes galime pasiūlyti aukščiausios kokybės paslaugas pasiūlydamil šiuolaikišką marketingo strategiją…. Taip pat teikiame konsultacijas visais nekilnojamojo turto klausimais, atliekame rinkos tyrimus, teikiame pasiūlymus projektuotojams, profesionaliai aptarnaujame klientus, ruošiame sutarčių projektus ir teikiame konsultacijas įsigyjant ir įrengiant naujus butus.

    Fiziniams ir juridiniams asmenims padedame perleisti, įsigyti, įvertinti, išnuomoti arba išsinuomoti nekilnojamąjį turtą, suteikiame įvairias teisines ir ekonomines konsultacijas, susijusias su nekilnojamojo turto verslu.

    Ateityje bendrovė numato plėtoti ir vystyti projektus, susijusius su nekilnojamojo turto veiklos plėtimu ir investicijų pritraukimu šiai veiklai.

    Check Out My Flash Movie...(Enable Javascript to See It)
    Visos teisės saugomos © Jungtines NT agentūros